O nama

Nekoliko riječi o nama

Mačke su moja velika ljubav cijeli moj život. Zahvaljujući mojim dragim i tolerantnim roditeljima kroz našu kuću je prošlo dosta ovih predivnih bića…

Za odluku o uzgoju Britanskih kratkodlakih mačaka nije mi trebalo puno…bila je to ljubav na prvi pogled. Potraga za prvom macom trajala je skoro dvije godine sve dok se u Zagrebu 2006. godine nije omacila čokoladna ženka, naša Buffy. Njezina čudesna boja me toliko opčinila da sam odlučila nastaviti s uzgojem iste pa je potraga nastavljena, ovaj put za mužjakom koji nosi gen čokoladne boje.

2008.godine k nama je stigao Freddy Teddy, crni bikolor iz Češke. Iste godine dobili smo prekrasno raznobojno leglo. Četiri mačića, svaki druge boje!!! Čokoladna ženka, Frida, ostala je s nama.

Uz Britanke, s nama živi i naša ljubimica Mikec koja je spašena od skoro sigurne smrti i uz intenzivnu njegu i dugi oporavak postala je dio naše obitelji i uljepšava nam život već punih deset godina. Moj cilj je uzgoj zdravih i njegovanih mačića koji će svaki dan pružiti radost i veselje budućim vlasnicima koji će ih voljeti, maziti i paziti na isti način kao što smo i mi to činili.

GIC MARRUBIUM HAPPY BUFFY*HRGIC FREDDY TEDDY HONEY PIE*CZ